RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

EHV Vastgoedmanagement B.V.
Adres Postbus 780
Postcode 5600 AT
Plaats Eindhoven
Telefoon 040-2962345
Fax 040-2953909
Email info@ehv-vgm.nl
Website www.ehv-vgm.nl
Algemeen
Bent u eigenaar van onroerend goed? Heeft u genoeg van de problemen die komen kijken bij het verhuren en beheren van uw woning, appartement of bedrijfsruimte?
Dan is beheer van uw vastgoed via EHV Vastgoedmanagement de perfecte oplossing.
Wilt u woonruimte verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te vervullen? Of verblijft u in het buitenland en u wilt u het beheer uit handen geven? Of u nu particulier bent met één pand of meerdere panden in uw portefeuille heeft, wij nemen het beheer graag van u over.
Wij regelen voor u alle commerciële beheerzaken. Wij verzorgen de financiën die samenhangen met de huur en verhuur. Daarnaast handelen we de verplichte administratieve beslommeringen voor u af. Ook de nodige inspecties en het technisch onderhoud nemen wij uit handen

Specialismen

Woningen beheer

EHV Vastgoedmanagement heeft als specialisatie het volledige beheer van woningen en appartementen in Eindhoven en directe omgeving.

Zowel particulieren als beleggers, projektontwikkelaars en gemeentes behoren tot de clientele van EHV Vastgoedmanagement.

Bestaande bouw of nieuwbouw, gestoffeerd of gemeubileerd, van 1 woning tot een groot complex.

Huurders komen uit het zakelijke segment, huurders van grote multinationals uit de regio.

Winkel beheer

Indien u in het bezit bent van bedrijfsmatig onroerend goed dan kunnen wij u ook van dienst zijn met betrekking tot het beheer van een winkel, kantoor of andere bedrijfsruimte.
Projecten

Lichtstraat - Centrum Eindhoven

Diverse gemeubileerde 3-kamer appartementen met parkeerplaats, variërend in afmeting vanaf 90m² tot 130m².

Huurprijzen vanaf € 1.350,00
http://www.ehv-vgm.nl/projecten.php

Bomanshof te Eindhoven

Ruime, volledig gemoderniseerde en gemeubileerde 3-kamer appartementen.

Huurprijzen vanaf € 1.400,00
http://www.ehv-vgm.nl/projecten.php

Prins Hendrikstraat te Eindhoven

Zestal volledig gerenoveerde en gemeubileerde 2-kamer appartementen met balkon of dakterras in De Bergen gelegen, voorzien van privé parkeerplaats.

Huurprijzen vanaf € 1.400,00
http://www.ehv-vgm.nl/projecten.php

Laatste Nieuws

Uitkomsten onderzoek VGM NL en NVM: 'Doorstroming huurder'

15-9-2017

Uit een onderzoek van VGM NL en NVM blijkt dat 1 op 8 huurders (circa 60.000 huishoudens) tegen zijn zin in een huurwoning zit, en liever een koopwoning had gehad. Als belemmeringen worden genoemd dat ze geen of te weinig hypotheek konden krijgen (51%) of geen geschikte woning konden vinden (39%). Ook scheiding of (hoge) leeftijd worden als redenen genoemd. De belangrijkste reden om te huren is voor huurders zowel boven als onder de liberalisatiegrens geen onderhoud. Huurders boven de liberalisatiegrens noemen daarnaast de locatie van de huurwoning en flexibiliteit als voornaamste redenen.

 

Voor dit onderzoek ondervroeg RenM|Matrix 1.200 huurders. In onderstaande rapportage wordt een samenvatting gegeven van de belangrijkste uitkomsten.

Lees meer

Vastgoed Belang, IVBN en VGM NL pleiten voor aanpassing van wetsvoorstel voor verruiming Opiumwet

14-9-2017

Vastgoed Belang (vereniging van particuliere vastgoed beleggers), IVBN (de vereniging van institutionele beleggers in vastgoed) en VGM NL (vereniging van vastgoed- en VvE-managers) pleiten gezamenlijk voor aanpassing van het nieuwe wetsvoorstel voor verruiming van de Opiumwet.

Lees meer

VGM NL en NVM: ‘Deregulering nodig om investeringen in huurmarkt te stimuleren’

12-9-2017

Huurder woont steeds kleiner en duurder

De prijzen voor huurwoningen in de vrije sector zijn in de eerste helft van 2017 opnieuw gestegen. Gemiddeld betalen huurders bij een verhuizing 6,9% meer per m² dan vorig jaar. In de grote steden is de prijsstijging per m² nog veel groter. In een oververhitte markt en door een goed economisch klimaat zijn huurders bereid om meer te betalen voor een steeds kleinere woning. Dit blijkt uit huurmarktcijfers van VGM NL en NVM over de eerste helft van 2017. Volgens de verenigingen zijn structurele maatregelen nodig om het aanbod vrije sector huurwoningen te vergroten. Ze doen een dringende oproep aan politiek Den Haag om de particuliere huurmarkt te dereguleren, zodat particuliere investeringen eindelijk van de grond kunnen komen.

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg