Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

Privacy verklaring VGM NL

Privacyverklaring en disclaimer

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) respecteert uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Om u van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens van u nodig. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op de activiteiten van VGM NL en op de website vgm.nl (hierna de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten").

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is VGM NL, Fakkelstede 1, 3431HZ Nieuwegein, ingeschreven in het handelsregister met nummer 30253683.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten op het gebied van belangenbehartiging van onze leden. Aanvullend verwerken wij persoonsgegevens in het kader van onze bedrijfsvoering, waaronder het werven en selecteren van personeel, administratie, beveiliging, beheer van ICT-systemen, de naleving van wettelijke verplichtingen, archivering en het behandelen van verzoeken, klachten en geschillen. Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor marketing- en communicatiedoeleinden, waaronder het beheren van de Website en het verzenden van emailnieuwsbrieven.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen en die van onze leden en derden, zoals andere brancheverenigingen en politici.

3. Welke persoonsgegevens

Indien u de Website bezoekt verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • De naam van de browser die u gebruikt;
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt;
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt;
  • Het device dat u gebruikt;
  • Locatiegegevens;
  • Surfgedrag en acties.

Indien u lid bent / of gebruik maakt van onze Diensten verwerken wij daarnaast de volgende persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geslacht;
  • (Bedrijfs)adresgegevens;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • emailadres;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;
  • Andere gegevens die relevant zijn in het kader van de uitvoering van onze diensten.

4. Herkomst van de persoonsgegevens
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons bekendmaakt, of omdat wij deze in het kader van onze dienstverlening (of één van onze andere verwerkingsdoelen) van derden verkrijgen, bijvoorbeeld van uw werkgever of branchevereniging.

5. Ontvangers van de persoonsgegevens
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Gegevens kunnen mede worden gedeeld met door ons ingeschakelde opdrachtnemers, zoals ICT-dienstverleners. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG sluiten we in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

6. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Uw persoonsgegevens worden door VGM NL in beginsel niet doorgegeven buiten de Europese Unie. Indien doorvoer van gegevens buiten de Europese Unie plaatsvindt zal – voor zover het betreffende land niet een adequaat beschermingsniveau heeft zoals bedoeld in artikel 45 AVG – de doorgifte plaatsvinden op basis van passende waarborgen zoals bedoeld in artikel 46 AVG, of overeenkomstig één van de voorwaarden genoemd in artikel 49 AVG, bijvoorbeeld dat de doorgifte noodzakelijk is voor een overeenkomst tussen u en VGM NL of een in uw belang gesloten overeenkomst tussen VGM NL en een derde, of omdat u met de doorgifte hebt ingestemd.

7. Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde doeleinden.

8. Cookies
Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt cookies via onze cookiewall aanpassen.

Noodzakelijke cookies hoeft een bezoeker van de website geen toestemming voor te geven, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Noodzakelijke cookies zorgen er o.a. voor dat paginering werkt en dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

9. Uw rechten
U hebt het recht om VGM NL te verzoeken om inzage in uw gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn hebt u het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om VGM NL te verzoeken om de gegevens te wissen.

In bepaalde gevallen mag u ons vragen om een kopie van uw gegevens en om doorgifte van deze kopie aan een andere partij.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, hebt u te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien u gebruik wilt maken van uw hiervoor genoemde rechten kunt u contact opnemen VGM NL per brief of email via de hieronder genoemde contactgegevens. VGM NL neemt een besluit op uw verzoek binnen vier weken.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

10. Contact

Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, en om gebruik te maken van uw hierboven genoemde rechten, kunt u contact opnemen met ons via:

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) | Fakkelstede 1 | 3431 HZ  Nieuwegein

KvK-nummer: 30253683

030-3035200 | info@vgm.nl

Disclaimer

VGM NL voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Laatste Nieuws

Onno Breur winnaar VGM NL Award 2020

23-12-2020
83556_VGM-NL-Awardklein.jpg

In 2019, het jaar van ons tweede lustrum, zijn wij de traditie gestart om jaarlijks een VGM NL Award uit te reiken. Daarmee zetten wij een persoon die, met oog voor het collectief belang, vasthoudend, met commitment en continuïteit een opvallende bijdrage aan VGM NL heeft geleverd, in de spotlight. Dit jaar gaat de VGM NL Award naar Onno Breur

 

Wij feliciteren Onno Breur van harte met het winnen van de VGM NL Award 2020!

Lees meer

Kamerbrief over vaststelling maximale huurverhoging 2021

21-12-2020

Minister Ollongren heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de maximale huurverhoging per 1 juli 2021. Eerder heeft de minister aangekondigd de jaarlijkse huurverhoging in de sociale huursector en de vrije huursector vanaf 2021 te willen maximeren op inflatie + 1 procentpunt. In de verzonden Kamerbrief schetst de minister wat dit betekent voor de sociale en vrije huursector.

 

KAMERBRIEF>>

Lees meer

VGM NL Benchmark: Servicekosten stijgen met 3,5% in 2019, vastgoedmanagers rekenen sneller en accuraat af

18-12-2020
83551_SK-benchmark-2020klein.jpg

VGM NL heeft de gemiddelde servicekosten kantoren berekend gebaseerd op de afrekening over het jaar 2019. In deze benchmark – VGM NL Benchmark Servicekosten kantoren 2020 – zijn 364 objecten opgenomen met een totale oppervlakte van 2,7 miljoen m2. Het resultaat is een lichte stijging van 3,5%. Gemiddeld waren er 129 dagen nodig om de servicekostenafrekening naar de huurder te sturen, 52 dagen sneller dan vorig jaar.

RAPPORTAGE>>

 

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg