Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

Privacy verklaring VGM NL

Privacyverklaring en disclaimer

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) respecteert uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Om u van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens van u nodig. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op de activiteiten van VGM NL en op de website vgm.nl (hierna de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten").

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is VGM NL, Fakkelstede 1, 3431HZ Nieuwegein, ingeschreven in het handelsregister met nummer 30253683.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten op het gebied van belangenbehartiging van onze leden. Aanvullend verwerken wij persoonsgegevens in het kader van onze bedrijfsvoering, waaronder het werven en selecteren van personeel, administratie, beveiliging, beheer van ICT-systemen, de naleving van wettelijke verplichtingen, archivering en het behandelen van verzoeken, klachten en geschillen. Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor marketing- en communicatiedoeleinden, waaronder het beheren van de Website en het verzenden van emailnieuwsbrieven.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen en die van onze leden en derden, zoals andere brancheverenigingen en politici.

3. Welke persoonsgegevens

Indien u de Website bezoekt verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • De naam van de browser die u gebruikt;
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt;
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt;
  • Het device dat u gebruikt;
  • Locatiegegevens;
  • Surfgedrag en acties.

Indien u lid bent / of gebruik maakt van onze Diensten verwerken wij daarnaast de volgende persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geslacht;
  • (Bedrijfs)adresgegevens;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • emailadres;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;
  • Andere gegevens die relevant zijn in het kader van de uitvoering van onze diensten.

4. Herkomst van de persoonsgegevens
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons bekendmaakt, of omdat wij deze in het kader van onze dienstverlening (of één van onze andere verwerkingsdoelen) van derden verkrijgen, bijvoorbeeld van uw werkgever of branchevereniging.

5. Ontvangers van de persoonsgegevens
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Gegevens kunnen mede worden gedeeld met door ons ingeschakelde opdrachtnemers, zoals ICT-dienstverleners. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG sluiten we in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

6. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Uw persoonsgegevens worden door VGM NL in beginsel niet doorgegeven buiten de Europese Unie. Indien doorvoer van gegevens buiten de Europese Unie plaatsvindt zal – voor zover het betreffende land niet een adequaat beschermingsniveau heeft zoals bedoeld in artikel 45 AVG – de doorgifte plaatsvinden op basis van passende waarborgen zoals bedoeld in artikel 46 AVG, of overeenkomstig één van de voorwaarden genoemd in artikel 49 AVG, bijvoorbeeld dat de doorgifte noodzakelijk is voor een overeenkomst tussen u en VGM NL of een in uw belang gesloten overeenkomst tussen VGM NL en een derde, of omdat u met de doorgifte hebt ingestemd.

7. Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde doeleinden.

8. Cookies
Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt cookies via onze cookiewall aanpassen.

Noodzakelijke cookies hoeft een bezoeker van de website geen toestemming voor te geven, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Noodzakelijke cookies zorgen er o.a. voor dat paginering werkt en dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

9. Uw rechten
U hebt het recht om VGM NL te verzoeken om inzage in uw gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn hebt u het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om VGM NL te verzoeken om de gegevens te wissen.

In bepaalde gevallen mag u ons vragen om een kopie van uw gegevens en om doorgifte van deze kopie aan een andere partij.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, hebt u te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien u gebruik wilt maken van uw hiervoor genoemde rechten kunt u contact opnemen VGM NL per brief of email via de hieronder genoemde contactgegevens. VGM NL neemt een besluit op uw verzoek binnen vier weken.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

10. Contact

Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, en om gebruik te maken van uw hierboven genoemde rechten, kunt u contact opnemen met ons via:

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) | Fakkelstede 1 | 3431 HZ  Nieuwegein

KvK-nummer: 30253683

030-3035200 | info@vgm.nl

Disclaimer

VGM NL voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Laatste Nieuws

Informatie VGM NL Benchmark Servicekosten kantoren 2019 uitgebreid | rapportage beschikbaar

27-2-2020
VGM NL Benchmark Servicekosten kantoren 2019VGM NL Benchmark Servicekosten kantoren 2019

VGM NL heeft de cijfers van de VGM NL Benchmark Servicekosten kantoren 2019 gebaseerd op de afrekening over het jaar 2018, gepubliceerd. In deze benchmark zijn 625 objecten opgenomen met een totale oppervlakte van 3.9 miljoen m2. In de rapportage zijn naast de gemiddelde Servicekosten kantoren ook de gemiddelde Servicekosten kantoren opgenomen bij een volledig pakket aan diensten (full service).

Ook worden er extra toelichtingen gegeven met betrekking tot kenmerken en factoren die de hoogte van de servicekosten in specifieke kantoren mede verklaren. Hierdoor kunnen vastgoedmanagers objectief onderbouwen hoe hun servicepakket, eventueel aangevuld met aanvullende dienstverlening en hospitality concepten, is opgebouwd. Een waardevolle uitbreiding voor zowel huurders als eigenaren van kantoren!

 

OPEN HIER DE PUBLICATIE

Lees meer

De eerste VGM NL Opleidingscheques verzilverd

21-2-2020

Met de start van de VGM NL opleidingsroutes zijn ook de opleidingscheques aan de vertegenwoordigers van onze leden uitgereikt. De eerste cheques zijn inmiddels verzilverd! Op de kenniswebsite van VGM NL vindt u meer informatie en de woorwaarden. Vraag bij uw leidinggevende of deze cheque(s) binnen uw organisatie nog beschikbaar zijn.

Lees meer

Column Vastgoedmarkt VGM NL voorzitter Eric Verwey: 'Roep om regie steeds luider'

21-2-2020

De urgentie dat er op een aantal terreinen regie moet worden genomen wordt de laatste tijd pijnlijk duidelijk. De woningmarkt loopt vast door groot tekort aan woningen, gebouwen moeten massaal van het gas af, de Urgenda-uitspraak, de stikstof problematiek  en Europese wetgeving die investeringen in de laadpaalinfrastructuur voor elektrische auto’s beveelt. Een paar zaken voor de vuist weg.

 

Om binnen acceptabele termijnen tot oplossingen – of in ieder geval sterke verbeteringen – te komen is nu grote behoefte aan regie vanuit de Rijksverheid, aan een duidelijk visie en harde doelstellingen en niet aan visioenen of roepende politici. Om de woningnood te ledigen moet de minister met concrete aantallen en type woningen naar provincies komen. Provincies kunnen vervolgens coördineren en afstemmen met gemeentes. Het voor de buhne voorstellen van de bouw van ruim 25.000 woningen in Almere Pampus, zoals CDA en D66 recent deden , lijkt leuk, maar wie pakt dit op en zou dit ook binnen een 5 jaar gerealiseerd zijn? En dan te bedenken dat wij nu kampen met een tekort van bijna 300.000 woningen, waardoor dit voorstel als een schot hagel en louter politiek gewin kan worden bestempeld. Ook versnelde bouw van concrete aantallen woningen in Utrecht Rijnenburg, Amsterdam Sloterdijk, op andere locaties aan de randen van steden en buiten de Randstad zullen nationaal moeten worden benoemd om een noodzakelijk groei van het aantal woningen, voor verschillende – toekomstige –doelgroepen, te realiseren.

 

Naast de woningnood horen we ook op andere terreinen de roep om regie vanuit Den Haag. Zo riep ceo Ingrid Thijssen van netbeheerder Alliander, tijdens de presentatie van de jaarcijfers, op tot regie van de Rijksoverheid over de uitvoering van het Klimaatakkoord. Er is een Masterplan voor de uitbreiding en versterking van elektriciteitsnetten noodzakelijk nu energiebedrijven kampen met een explosieve vraag naar elektriciteit. Ik zie een duidelijk verband met de ontwikkeling van  nieuwe - gasloze - woonwijken.

 

LEES MEER >>

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg