Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

Privacy verklaring VGM NL

Privacyverklaring en disclaimer

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) respecteert uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Om u van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens van u nodig. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op de activiteiten van VGM NL en op de website vgm.nl (hierna de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten").

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is VGM NL, Fakkelstede 1, 3431HZ Nieuwegein, ingeschreven in het handelsregister met nummer 30253683.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten op het gebied van belangenbehartiging van onze leden. Aanvullend verwerken wij persoonsgegevens in het kader van onze bedrijfsvoering, waaronder het werven en selecteren van personeel, administratie, beveiliging, beheer van ICT-systemen, de naleving van wettelijke verplichtingen, archivering en het behandelen van verzoeken, klachten en geschillen. Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor marketing- en communicatiedoeleinden, waaronder het beheren van de Website en het verzenden van emailnieuwsbrieven.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen en die van onze leden en derden, zoals andere brancheverenigingen en politici.

3. Welke persoonsgegevens

Indien u de Website bezoekt verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • De naam van de browser die u gebruikt;
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt;
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt;
  • Het device dat u gebruikt;
  • Locatiegegevens;
  • Surfgedrag en acties.

Indien u lid bent / of gebruik maakt van onze Diensten verwerken wij daarnaast de volgende persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geslacht;
  • (Bedrijfs)adresgegevens;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • emailadres;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;
  • Andere gegevens die relevant zijn in het kader van de uitvoering van onze diensten.

4. Herkomst van de persoonsgegevens
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons bekendmaakt, of omdat wij deze in het kader van onze dienstverlening (of één van onze andere verwerkingsdoelen) van derden verkrijgen, bijvoorbeeld van uw werkgever of branchevereniging.

5. Ontvangers van de persoonsgegevens
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Gegevens kunnen mede worden gedeeld met door ons ingeschakelde opdrachtnemers, zoals ICT-dienstverleners. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG sluiten we in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

6. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Uw persoonsgegevens worden door VGM NL in beginsel niet doorgegeven buiten de Europese Unie. Indien doorvoer van gegevens buiten de Europese Unie plaatsvindt zal – voor zover het betreffende land niet een adequaat beschermingsniveau heeft zoals bedoeld in artikel 45 AVG – de doorgifte plaatsvinden op basis van passende waarborgen zoals bedoeld in artikel 46 AVG, of overeenkomstig één van de voorwaarden genoemd in artikel 49 AVG, bijvoorbeeld dat de doorgifte noodzakelijk is voor een overeenkomst tussen u en VGM NL of een in uw belang gesloten overeenkomst tussen VGM NL en een derde, of omdat u met de doorgifte hebt ingestemd.

7. Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde doeleinden.

8. Cookies
Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt cookies via onze cookiewall aanpassen.

Noodzakelijke cookies hoeft een bezoeker van de website geen toestemming voor te geven, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Noodzakelijke cookies zorgen er o.a. voor dat paginering werkt en dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

9. Uw rechten
U hebt het recht om VGM NL te verzoeken om inzage in uw gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn hebt u het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om VGM NL te verzoeken om de gegevens te wissen.

In bepaalde gevallen mag u ons vragen om een kopie van uw gegevens en om doorgifte van deze kopie aan een andere partij.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, hebt u te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien u gebruik wilt maken van uw hiervoor genoemde rechten kunt u contact opnemen VGM NL per brief of email via de hieronder genoemde contactgegevens. VGM NL neemt een besluit op uw verzoek binnen vier weken.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

10. Contact

Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, en om gebruik te maken van uw hierboven genoemde rechten, kunt u contact opnemen met ons via:

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) | Fakkelstede 1 | 3431 HZ  Nieuwegein

KvK-nummer: 30253683

030-3035200 | info@vgm.nl

Disclaimer

VGM NL voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Laatste Nieuws

UITNODIGING: VGM NL Ledenvergadering + verdieping | 26 november 2019 14.00 uur

19-11-2019

Onze leden zijn van harte uitgenodigd voor de VGM NL Ledenvergadering en de verdieping: 'De Vastgoed- en VvE manager als tactisch adviseur en strategisch partner van zijn opdrachtgever' op donderdag 26 november 2019 vanaf 13.30 uur in de Kom in Nieuwegein.

 

Verdieping: 'De Vastgoed- en VvE manager als tactisch adviseur en strategisch partner van zijn opdrachtgever'

Door gebruik van data kan de vastgoedmanager waarde toevoegen in de vastgoedketen. Maar hoe gebruik je data nu in de praktijk? Wat is daarvoor nodig? Wij nemen u hierin graag mee in de verdieping: 'De Vastgoed- en VvE manager als tactisch adviseur en strategisch partner van zijn opdrachtgever'.

 

Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan heeft dr. ir. Ingrid Janssen, associate professor Real Estate Management verbonden aan TIAS School for Business and Society, onderzoek gedaan naar datagedreven vastgoedmanagement. In deze verdieping gaan Ingrid Janssen en Mark Smits dieper in op de relatie tussen de vijf perspectieven die in de publicatie van het onderzoek worden onderscheiden: financieel-, klant-, vastgoed-, toekomst- en duurzaamheidsperspectief.

 

Ook tonen we u het nieuwe VGM NL dashboard transactiedata Huurwoningen en hoe u de informatie kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk. Tot slot staan we stil bij de VGM NL opleidingsmodules: hoe kan de vereniging bijdragen aan het ondersteunen van aantoonbaar goed opgeleide medewerkers om de positie van de beroepsgroep - erkenning van deskundigheid in de markt - te versterken?

Meer informatie over het programma & aanmelden.

Lees meer

TIAS en VGM NL: De vastgoedmanager voegt steeds meer waarde aan vastgoedketen toe door slimmer gebruik te maken van data

15-11-2019

Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan heeft dr. ir. Ingrid Janssen, associate professor Real Estate Management verbonden aan TIAS School for Business and Society, onderzoek gedaan naar datagedreven vastgoedmanagement.
In haar onderzoeksrapport ‘Datagedreven vastgoedmanagement, waarde toevoegen met data’ worden vijf doelen geïdentificeerd aan de hand waarvan vastgoedmanagers data kunnen inzetten voor een betere vastgoedsturing. Deze doelen zijn: sturen op cashflows, klantwaarde, duurzaamheid, bouwkundige kwaliteit en toekomstwaarde. 

 

OPEN HIER DE PUBLICATIE

Lees meer

Column Eric Verwey | Vastgoedmarkt - 'De vogels vliegen van Oost naar West Berlijn …'

15-11-2019

De vogels vliegen van Oost naar West Berlijn ...

 

9 november 2019 was het 30 jaar geleden dat de Muur in Berlijn viel. Er was die dag veel opwinding vertelt Annemarie Reffert die samen met haar dochter als eerste Oost-Duitser de grens naar West-Duitsland overstak. Maar ook onzekerheid. Die duidelijk te zien was in haar ogen toen zij vragen van westerse journalisten kreeg. Als iemand niet weet wat de toekomst hem brengt, welke regels gelden, ontstaat onzekerheid.

 

Vandaag de dag speelt in Nederland onzekerheid in veel sectoren ook een hoofdrol. We zien dat aan de protesten op het Malieveld. Boeren en bouwers hebben duidelijk laten horen dat zij bezorgd zijn over hun toekomst door nog vast te stellen strengere stikstof- en Pfas-normen. Leraren staken tegen verlaging van de werkdruk en de vakbonden hebben een landelijke ziekenhuisstaking aangekondigd op 20 november.

 

In onze eigen sector speelt onzekerheid ook een rol. Neem het middensegment huurwoningen. Welke maatregelen gaat de minister uiteindelijk aan de Kamer voorstellen? Komt die Noodknop er nog?  Kunnen er afspraken worden gemaakt voor de lange termijn? En zo ja, hoe lang? Lokaal in plaats van landelijk? Of worden de spelregels tijdens het spel gewijzigd. Op de IVBN Ochtend van de middenhuur werd nogmaals onmiskenbaar duidelijk dat zekerheid de belangrijkste voorwaarde is om samen de uitdagingen die er liggen het hoofd te bieden.

 

Terug naar Berlijn. Daar is een bevriezing van prijzen van huurwoningen voor 5 jaar afgesproken. Een afspraak die zekerheid biedt aan de huidige huurders. Maar voor woningzoekenden leidt deze regel juist tot onzekerheid. Hoe komen zij nog aan een betaalbare huurwoning? 

 

Signalen dat het in verschillende sectoren begint te piepen en kraken worden steeds duidelijker. Als we een volgende crisis willen voorkomen zijn duidelijke spelregels voor de lange termijn snel noodzakelijk. Spelregels die consequenties zullen hebben. Als er echter zekerheid is kan daarop worden geacteerd en kan aan de doelstellingen uit het Klimaatakkoord en Paris2050 worden gewerkt.

 

Klein Orkest zong bij DWDD nog één keer Over de muur. Een songtekst die ook na 30 jaar nog impact heeft. Voor mensen in het Westen niet zozeer qua vrijheid, maar de onderliggende onzekerheid wel. Om stappen te zetten zijn zekerheden een voorwaarde. Laten we daar samen aan werken! 

 

Eric Verwey

Voorzitter VGM NL

 

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg