Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

Privacy verklaring VGM NL

Privacyverklaring en disclaimer

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) respecteert uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Om u van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens van u nodig. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op de activiteiten van VGM NL en op de website vgm.nl (hierna de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten").

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is VGM NL, Fakkelstede 1, 3431HZ Nieuwegein, ingeschreven in het handelsregister met nummer 30253683.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten op het gebied van belangenbehartiging van onze leden. Aanvullend verwerken wij persoonsgegevens in het kader van onze bedrijfsvoering, waaronder het werven en selecteren van personeel, administratie, beveiliging, beheer van ICT-systemen, de naleving van wettelijke verplichtingen, archivering en het behandelen van verzoeken, klachten en geschillen. Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor marketing- en communicatiedoeleinden, waaronder het beheren van de Website en het verzenden van emailnieuwsbrieven.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen en die van onze leden en derden, zoals andere brancheverenigingen en politici.

3. Welke persoonsgegevens

Indien u de Website bezoekt verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • De naam van de browser die u gebruikt;
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt;
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt;
  • Het device dat u gebruikt;
  • Locatiegegevens;
  • Surfgedrag en acties.

Indien u lid bent / of gebruik maakt van onze Diensten verwerken wij daarnaast de volgende persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geslacht;
  • (Bedrijfs)adresgegevens;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • emailadres;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;
  • Andere gegevens die relevant zijn in het kader van de uitvoering van onze diensten.

4. Herkomst van de persoonsgegevens
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons bekendmaakt, of omdat wij deze in het kader van onze dienstverlening (of één van onze andere verwerkingsdoelen) van derden verkrijgen, bijvoorbeeld van uw werkgever of branchevereniging.

5. Ontvangers van de persoonsgegevens
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Gegevens kunnen mede worden gedeeld met door ons ingeschakelde opdrachtnemers, zoals ICT-dienstverleners. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG sluiten we in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

6. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Uw persoonsgegevens worden door VGM NL in beginsel niet doorgegeven buiten de Europese Unie. Indien doorvoer van gegevens buiten de Europese Unie plaatsvindt zal – voor zover het betreffende land niet een adequaat beschermingsniveau heeft zoals bedoeld in artikel 45 AVG – de doorgifte plaatsvinden op basis van passende waarborgen zoals bedoeld in artikel 46 AVG, of overeenkomstig één van de voorwaarden genoemd in artikel 49 AVG, bijvoorbeeld dat de doorgifte noodzakelijk is voor een overeenkomst tussen u en VGM NL of een in uw belang gesloten overeenkomst tussen VGM NL en een derde, of omdat u met de doorgifte hebt ingestemd.

7. Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde doeleinden.

8. Cookies
Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt cookies via onze cookiewall aanpassen.

Noodzakelijke cookies hoeft een bezoeker van de website geen toestemming voor te geven, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Noodzakelijke cookies zorgen er o.a. voor dat paginering werkt en dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

9. Uw rechten
U hebt het recht om VGM NL te verzoeken om inzage in uw gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn hebt u het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om VGM NL te verzoeken om de gegevens te wissen.

In bepaalde gevallen mag u ons vragen om een kopie van uw gegevens en om doorgifte van deze kopie aan een andere partij.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, hebt u te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien u gebruik wilt maken van uw hiervoor genoemde rechten kunt u contact opnemen VGM NL per brief of email via de hieronder genoemde contactgegevens. VGM NL neemt een besluit op uw verzoek binnen vier weken.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

10. Contact

Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, en om gebruik te maken van uw hierboven genoemde rechten, kunt u contact opnemen met ons via:

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) | Fakkelstede 1 | 3431 HZ  Nieuwegein

KvK-nummer: 30253683

030-3035200 | info@vgm.nl

Disclaimer

VGM NL voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Laatste Nieuws

VGM NL Opleidingsroutes van start!

19-12-2019

VGM NL heeft de VGM NL Opleidingsroutes ontwikkeld. Gerichte trainingen voor onze aangesloten leden.

Deze opleidingsroutes bieden:
• Ontwikkelingsperspectief binnen uw vakgebied
• Verbreden / verdiepen / actualiseren van kennis
• Versterken VvE en Vastgoedmanagement organisatie
• Erkenning beroepsgroep

> MEER INFORMATIE

 

Opleidingscheque(s) beschikbaar

Ter ere van ons 10-jarig bestaan hebben de vertegenwoordigers van de aangesloten leden inmiddels (een) opleidingscheque(s) ontvangen. Deze opleidingscheque(s) vertegenwoordigt(en) een waarde en biedt/bieden een aanzienlijk financieel voordeel bij de inschrijving van een training naar keuze. 

 

Aanbod trainingen

Omdat we op kleine schaal starten zijn er in het eerste jaar vijf trainingen geselecteerd, verdeeld over de sectoren Woningen, COG en VvE management. Deze vijf trainingen zijn voor onze leden georganiseerd in samenwerking met ASRE en IVVD. Dit zijn gerenommeerde opleidingsinstituten met jarenlange ervaring in het opleiden van (vastgoed)professionals.

Lees meer

Meerjarig innovatie programma rond verduurzaming bestaande bouw gestart

17-12-2019

Donderdag 12 december jl. is het nieuwe IEBB consortium, Integrale Energietransitie Bestaande Bouw, officieel van start gegaan. Het IEBB is een initiatief van het Bouw en Techniek Innovatie Centrum (BTIC). De deelnemende partijen zijn afkomstig vanuit kennisinstellingen, de bouw, de techniek- en ontwerpsector, overheden, woningeigenaren en bewoners. Ook VGM NL neemt deel aan dit innovatieve programma. Samen met alle partijen wordt de komende jaren betaalbare en gebruikersvriendelijke renovatieconcepten ontwikkelt. Die moeten het mogelijk maken om 200.000 gerenoveerde woningen per jaar te verduurzamen. De programmaomvang bedraagt € 21,4 miljoen waarvan 13,8 miljoen euro subsidie in het kader van de Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma’s (MMIP’s) is toegekend.

 

Innovatieve oplossingen
Op dit moment is verduurzaming van bestaande woningen duur en arbeidsintensief en voldoen de beschikbare oplossingen niet aan verwachtingen en behoeften van bewoners. Het IEBB consortium gaat daarom innovatieve oplossingen bedenken, hiervoor zijn 9 thema’s benoemd, te weten:1 Renovatieconcepten, 2 Prestatiemonitoring, 3 Industrialisatie, 4 Digitalisering, 5 Gedragen energietransitie, 6 Afwegingskader gebouweigenaren, 7 Keteninnovatie, 8 Warmtepompen en 9 Warmteopslag.

Lees meer

VGM NL lobbysucces: Motie ‘dubbelingen’ cliëntenonderzoek (UBO) zoveel mogelijk voorkomen aangenomen

10-12-2019

Woensdagavond 4 december jl. vond het Kamerdebat plaats over o.a. de Implementatiewet registratie uiteindelijk belanghebbenden (UBO) van vennootschappen en andere juridische entiteiten, zoals VvE’s. De gevolgen van deze implementatiewet hebben vergaande neveneffecten voor VvE’s en VvE managers in verband met het anti-witwasbeleid van banken.

 

VGM NL heeft meerdere Kamerleden over de enorme lasten verzwaring als gevolg van het anti-witwasbeleid geïnformeerd. Mede op basis van die informatie hebben Kamerleden Van der Linde/Ronnes onze bezwaren, via een motie, in het debat ingebracht. Zo is aan de regering verzocht zich in te spannen om ‘dubbelingen’ in cliëntenonderzoek zo veel als mogelijk te voorkomen. Om zo antiwitwasmiddelen zo effectief mogelijk in te zetten.

 

Dinsdagmiddag 10 december jl. vond besluitvorming over het wetsvoorstel en de amendementen plaats. De motie van Kamerleden Van der Linde/Ronnes over dubbelingen in cliëntenonderzoek zo veel mogelijk voorkomen, is met algemene stem aangenomen. VGM NL zal de Kamerleden en het ministerie van Financiën, ook de komende periode bij het invulling geven aan deze motie, blijven informeren.

 

Daarnaast initieert VGM NL, naar aanleiding van deze motie, gesprekken met de AFM en de DNB om ook met die instanties te bespreken hoe deze dubbelingen in cliëntenonderzoek, ook bij VvE’s, kunnen worden voorkomen. En daarmee een enorme lastenverzwaring voor de VvE en de VvE manager. 

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg