Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland
Zoek in de ledenlijst
Alle VGM NL leden

Zoek een event

Privacy verklaring VGM NL

Privacyverklaring en disclaimer

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) respecteert uw privacy en persoonlijke levenssfeer. Om u van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens van u nodig. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op de activiteiten van VGM NL en op de website vgm.nl (hierna de "Website") en de diensten die wij aanbieden (de "Diensten").

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is VGM NL, Fakkelstede 1, 3431HZ Nieuwegein, ingeschreven in het handelsregister met nummer 30253683.

2. Doel van en rechtsgrond voor de verwerking
Wij verwerken persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten op het gebied van belangenbehartiging van onze leden. Aanvullend verwerken wij persoonsgegevens in het kader van onze bedrijfsvoering, waaronder het werven en selecteren van personeel, administratie, beveiliging, beheer van ICT-systemen, de naleving van wettelijke verplichtingen, archivering en het behandelen van verzoeken, klachten en geschillen. Voorts verwerken wij persoonsgegevens voor marketing- en communicatiedoeleinden, waaronder het beheren van de Website en het verzenden van emailnieuwsbrieven.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking zijn het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten die wij met u sluiten, het voldoen aan wettelijke verplichtingen en de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen en die van onze leden en derden, zoals andere brancheverenigingen en politici.

3. Welke persoonsgegevens

Indien u de Website bezoekt verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • De naam van de browser die u gebruikt;
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt;
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt;
  • Het device dat u gebruikt;
  • Locatiegegevens;
  • Surfgedrag en acties.

Indien u lid bent / of gebruik maakt van onze Diensten verwerken wij daarnaast de volgende persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Geslacht;
  • (Bedrijfs)adresgegevens;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • emailadres;
  • Geboortedatum;
  • IP-adres;
  • Andere gegevens die relevant zijn in het kader van de uitvoering van onze diensten.

4. Herkomst van de persoonsgegevens
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens omdat u deze zelf aan ons bekendmaakt, of omdat wij deze in het kader van onze dienstverlening (of één van onze andere verwerkingsdoelen) van derden verkrijgen, bijvoorbeeld van uw werkgever of branchevereniging.

5. Ontvangers van de persoonsgegevens
Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden. Gegevens kunnen mede worden gedeeld met door ons ingeschakelde opdrachtnemers, zoals ICT-dienstverleners. Indien dergelijke opdrachtnemers verwerker zijn zoals bedoeld in artikel 4, sub 8 AVG sluiten we in alle gevallen een schriftelijke verwerkersovereenkomst.

6. Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
Uw persoonsgegevens worden door VGM NL in beginsel niet doorgegeven buiten de Europese Unie. Indien doorvoer van gegevens buiten de Europese Unie plaatsvindt zal – voor zover het betreffende land niet een adequaat beschermingsniveau heeft zoals bedoeld in artikel 45 AVG – de doorgifte plaatsvinden op basis van passende waarborgen zoals bedoeld in artikel 46 AVG, of overeenkomstig één van de voorwaarden genoemd in artikel 49 AVG, bijvoorbeeld dat de doorgifte noodzakelijk is voor een overeenkomst tussen u en VGM NL of een in uw belang gesloten overeenkomst tussen VGM NL en een derde, of omdat u met de doorgifte hebt ingestemd.

7. Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is met het oog op de onder 2 genoemde doeleinden.

8. Cookies
Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt cookies via onze cookiewall aanpassen.

Noodzakelijke cookies hoeft een bezoeker van de website geen toestemming voor te geven, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Noodzakelijke cookies zorgen er o.a. voor dat paginering werkt en dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

9. Uw rechten
U hebt het recht om VGM NL te verzoeken om inzage in uw gegevens. Indien de gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn hebt u het recht om wijziging of aanvulling ervan te verzoeken. Ook hebt u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om VGM NL te verzoeken om de gegevens te wissen.

In bepaalde gevallen mag u ons vragen om een kopie van uw gegevens en om doorgifte van deze kopie aan een andere partij.

Voor zover de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, hebt u te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken. Intrekking doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking daarvan.

Indien u gebruik wilt maken van uw hiervoor genoemde rechten kunt u contact opnemen VGM NL per brief of email via de hieronder genoemde contactgegevens. VGM NL neemt een besluit op uw verzoek binnen vier weken.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. De bevoegde toezichthoudende autoriteit is de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

10. Contact

Voor vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, en om gebruik te maken van uw hierboven genoemde rechten, kunt u contact opnemen met ons via:

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) | Fakkelstede 1 | 3431 HZ  Nieuwegein

KvK-nummer: 30253683

030-3035200 | info@vgm.nl

Disclaimer

VGM NL voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Laatste Nieuws

BZK: Verruiming budget door populariteit isolatiemaatregelen

2-4-2021

Sinds 1 november 2020 hebben 21.536 woningeigenaren en 277 VvE’s een aanvraag gedaan via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). In verband met dit succes van de regeling is het budget ervoor verruimd naar een totaal van 150 miljoen euro en weer open gesteld tot uiterlijk 31 december 2022 of, indien dat eerder is, tot het nieuwe budget is uitgeput.


De Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) geeft gemeenten de mogelijkheid om huiseigenaren en huurders aan te zetten tot het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in hun huis. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het inregelen van de cv-installatie, het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips of het plaatsen van ledlampen. Het is belangrijk dat het niet blijft bij de folie- en tochtstrips, maar dat woningeigenaren en verhuurders ook vervolgstappen gaan zetten met grotere isolatiemaatregelen, zoals dak- vloer- en/of spouwmuurisolatie.

Voor die volgende stap is ook weer subsidie beschikbaar: VvE’s kunnen, dankzij de ophoging van het budget, ook de komende tijd terecht bij de SEEH. Woningeigenaren kunnen sinds 1 januari 2021 terecht bij de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Je kunt een percentage van de isolatiekosten terugkrijgen als je twee of meer isolatiemaatregelen hebt genomen.

Lees meer

Subsidieloket energiebesparing eigen huis (SEEH) per 1 april 2021 weer opengesteld

1-4-2021

Gisteren, dinsdag 31 maart 2021, is de Regeling tot wijziging van de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis ter verhoging van de subsidieplafonds bekend gemaakt in de Staatscourant. 

 

Er is 70 miljoen euro extra budget beschikbaar om de SEEH-aanvragen, ingediend voor sluitingsdatum van 31 december 2020, af te kunnen handelen. Het subsidieloket wordt per vandaag, 1 april 2021, weer opengesteld. Met het nieuwe budget voor subsidies aan VvE’s kunnen dus zowel nog lopende als toekomstige aanvragen worden toegewezen. VvE’s die nog moeten starten met een aanvraag zullen op die manier ook kans maken op een subsidie. 

 

AANVRAAGPROCES>>

Lees meer

VGM NL en NVM: Stijging huurprijzen vrije sector in dynamische huurmarkt | huurmarktcijfers Q4 2020

29-3-2021

Afwezigheid expats veroorzaakt daling in duurdere huursegment in enkele grote steden

 

Vandaag hebben VGM NL en NVM de kwartaalcijfers transactiedata huurwoningen vrije sector over het vierde kwartaal van 2020 gepresenteerd. Daarnaast is de rapportage 'Analyse van de dynamiek in de Nederlandse huurmarkt in 2020' beschikbaar.

 

Een aantal belangrijke landelijke ontwikkelingen in de vrije sector huurwoningenmarkt van Q4 2020 is: 

  • De gemiddelde huurprijs per vierkante meter lag op € 13,13 en de gemiddelde verhuurprijs – vrije sector – was € 1.136.
  • Bij enkele steden is, met name door afwezigheid van expats, een daling zichtbaar in het duurdere segment. 
  • De gemiddelde huurprijs per vierkante meter voor gestoffeerde woningen is gestegen (+2,6%) en voor gemeubileerde woningen (-1,1%) gedaald. De huurprijs voor gestoffeerde woningen ligt nu op € 16,87 per vierkante meter. In het gemeubileerde segment is de huurprijs € 20,30 per vierkante meter.
  • De regionale prijsverschillen zijn groot. Naast marktwerking spelen bij deze verschillen ook andere factoren zoals aantallen transacties, locatie en toevoeging van nieuwbouw een rol.

 

De actuele cijfers zijn voor de leden die transactiedata aanleveren beschikbaar in Tableau. Hieronder treft u het persbericht en de factsheet.

Lees meer
498_Banner_mailinglijst.jpg