RSS feedRSS feed Dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE managers in Nederland

Zoek een event

Aanmelden voor een event

 • november
  28
  2017

  VGM NL Ledenvergadering

  VGM NL Ledenbijeenkomsten
  dinsdag 28 november, Hotel van der Valk, Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel
  meer

  Op dinsdag 28 november aanstaande vindt de VGM NL najaarsledenvergadering plaats. Wij ontvangen u graag vanaf 12.30 uur bij hotel Van der Valk in Zaltbommel.

  Tijdens de ledenvergadering doet het bestuur kort verslag over lopende projecten en dossiers, wordt u meegenomen in de plannen en speerpunten voor volgend jaar en staat de begroting 2018 op de agenda. Binnenkort ontvangt u de agenda en onderliggende stukken met betrekking tot deze vergadering.

  Aansluitend op de ledenvergadering vindt een informatieve bijeenkomst plaats. Het thema is: 'Voorkomen, herkennen en wat te doen bij illegale hennepkwekerijen'. Deze bijeenkomst is ook voor uw account- en technisch managers interessant. Zij zijn dan ook, vanaf 14.30 uur, van harte welkom. 

  Programma

  12.30 - 13.00 uur     Ontvangst vertegenwoordigers VGM NL leden
  13.00 - 14.30 uur     VGM NL Ledenvergadering
  14.30 - 15.00 uur     Pauze en ontvangst deelnemers informatief deel
  15.00 - 17.00 uur     Bijeenkomst 'Voorkomen, herkennen en wat te doen bij illegale hennepkwekerijen'
  1. Politie presentatie omtrent herkennen en opsporen (groep 1)
  2. Netbeheerder Liander presentatie omtrent energiediefstal en gevaar (groep 2)
  3. Uitleg bij Hennepcontainer (groep 3)
  17.00 - 18.00 uur     Netwerkborrel en einde bijeenkomst

  Bent u erbij? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

  U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst 'Voorkomen, herkennen en wat te doen bij illegale hennepkwekerijen'.

   

 • november
  28
  2017

  Bijeenkomst 'Voorkomen, herkennen en wat te doen bij illegale hennepkwekerijen' gratis voor VGM NL Leden

  VGM NL Ledenbijeenkomsten
  dinsdag 28 november, Hotel van der Valk, Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel
  VGM NL
  meer

  Hennepkwekerijen brengen niet alleen grote risico’s met zich mee, maar ook de schade die de hen­nepteelt veroorzaakt aan vernielde (huur)woningen is groot.

  VGM NL organiseert in samenwerking met netbeheerder Liander en de politie de bijeenkomst 'Voorkomen, herkennen en wat te doen bij illegale hennepkwekerijen'. U wordt in groepen meegenomen door Liander en de politie bij wat er komt kijken in de praktijk. In de hennepcontainer krijgt u informatie over hoe hennepkwekerijen werken. en waar u op moet letten. Er wordt o.a. nagebootst hoe in de praktijk elektriciteit op ondeskundige manier ‘aan elkaar wordt geknoopt’, waardoor er gevaar van kortsluiting en brand is. 

  Programma
  14.30 - 15.00 uur     Ontvangst
  15.00 - 17.00 uur     Aanvang bijeenkomst
  groep 1.  Presentatie politie omtrent herkennen en opsporen
  groep 2.  Presentatie Liander omtrent energiediefstal en gevaar
  groep 3.  Uitleg bij de hennepcontainer
  nb. de presenaties duren ongeveer een half uur, de groepen rouleren
  17.00 - 18.00 uur     Netwerkborrel en einde bijeenkomst

  Locatie
  Van der Valk hotel Zaltbommel

  Gezien de grootte van de groepen is het aantal deelnemers gemaximaliseerd. Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan snel in via onderstaand formulier!

  Property Management, Technisch Management, Verhuurmedewerker
 • december
  04
  2017

  Congres VvE Managers 2017

  maandag 04 december, NBC Congrescentrum Nieuwegein
  meer

  Op maandagochtend 4 december 2017 organiseert Vastgoedmanagement Nederland in samenwerking met VvE Belang en Centraal Beheer Achmea de derde editie van het Congres VvE Management. Het congres vindt plaats van 09.00 tot 12.30 uur in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

  Tijdens het congres wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in VvE-land, hoort u alle ins en outs over het nieuwe Model Reglement 2017 en gaan we dieper in op thema’s zoals gedragspsychologie en energie & duurzaamheid.

  Binnenkort vindt u hier meer informatie over het congres.

  VVE
 • december
  07
  2017

  VGM NL Bestuursvergadering

  VGM NL Vergaderingen
  donderdag 07 december
  meer

  .

Openbare events die zijn geweest


Laatste Nieuws

MG-circulaire 2017-02 gepubliceerd

16-11-2017

Op 13 november 2017 is de MG-circulaire 2017-02 gepubliceerd, met o.a. parameters huurtoeslag, inkomensgrenzen, verkoopregels, inkomensafhankelijke huurverhoging en overige bedragen 2018.

Lees meer

VGM NL pleit voor ontruiming henneppanden i.p.v. sluiting

24-10-2017
In oktober 2016 heeft VGM NL gereageerd op de consultatie wijziging Opiumwet (verruiming sluitingsbevoegdheid). Naar aanleiding van onze reactie is VGM NL medio juli 2017 uitgenodigd op het ministerie van Veiligheid en Justitie om de ingebrachte reactie toe te lichten. VGM NL heeft IVBN gevraagd mee te gaan naar dit gesprek. Het ministerie heeft onze input vervolgens meegenomen in de reactie van de minister aan de Vaste Kamercommissie V&J. 
Lees meer

Platform Duurzaam Winkelvastgoed: duurzaamheidscongres The Next Step

23-10-2017

Voor de toekomst van de Nederlandse winkelsector is een versnelde verduurzaming van het winkelvastgoed noodzakelijk. Het platform Duurzaam Winkelvastgoed treedt op als katalysator om de doelstellingen van het (“Parijse”) Energieakkoord te behalen.

 

Het platform Duurzaam Winkelvastgoed kent een sector-brede vertegenwoordiging: vastgoedpartijen (zoals architecten, ontwikkelaars, beleggers, particuliere eigenaren), winkeliers (grootwinkelbedrijven, supermarkten, ketens maar ook de lokale huurders), de financiers, taxateurs, beheerders, consultants en de betrokken overheidsinstanties. De bij het platform aangesloten organisaties vertegenwoordigen een zeer groot deel van de sector waardoor de achterban effectief en efficiënt bereikt kan worden. Gezamenlijk willen wij alle stakeholders binnen de winkelsector zo goed mogelijk informeren en ondersteunen. Nadrukkelijk willen wij ook de beleidsmakers adviseren inzake de haalbaarheid, te verwachten obstakels en mogelijke alternatieven inzake de voorgestelde beleidsmaatregelen en wetgeving om zo om versneld de klimaatafspraken te kunnen realiseren.

 

Deelname en inschrijven

 

 

 

Dit congres wordt aangeboden aan de winkelsector door het Platform Duurzaam Winkelvastgoed. Deelname door aangesloten leden is gratis.

U kunt zich hier aanmelden. 

Lees meer